Este important pentru noi sa va oferim cele mai simple si mai sigure solutii. Experienta de pana acum ne-a ajutat sa intelegem importanta produselor noastre pentru client si de aceea venim in intampinare cu multiple metode de a comanda dar si de a intra in posesia produsului.


1. Stabiliti de ce produse aveti nevoie.

Taica.ro impreuna cu doamna Felicia Marchidan, specialistul nostru in vanzari de produse naturiste cu experienta in domeniul fitoterapiei, va ofera consultanta in vederea prevenirii sau a vindecarii afectiunilor de sanatate cu care va confruntati. Astfel, veti beneficia de un pachet personalizat, creat special pentru a intampina nevoile dumneavoastra sunand la numarul 0378.11.99.50!

Toate produsele noastre sunt afisate pe www.taica.ro. Puteti cauta produsul/produsele navigand in catalogul de produse afisate pe Taica.ro.

2. Comandati direct pe site

Plantum.ro va ofera posibilitatea de a achizitiona produsele direct de pe site. Pentru a achizitiona produsele dorite aveti de urmat doi pasi simpli:

a. adaugati produsele in cosul de cumparaturi

b. accesati cosul de cumparaturi si completati campurile obligatorii.

Odata ce comanda este finalizata, veti fi contactat(a) prin e-mail sau telefon de unul din reprezentantii Taica.ro pentru a confirma comanda dumneavoastra.

3. Comandati prin apel telefonic

Comanda se poate realiza si telefonic. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la unul din numerele afisate mai jos iar unul dintre colegii nostri va prelua comanda dumneavoastra.

Programul de lucru cu publicul este in orice zi a saptamanii:

L-V 8:00 – 19:00

Telefon: 0378.11.99.50

4. Comandati prin email

Daca preferati comanda realizata prin e-mail, ne puteti contacta la adresa office@taica.ro. E-mailul trebuie sa contina:

- lista de produse comandate impreuna cu codurile de produs aferente si cantitatea dorita

- datele de facturare (nume, adresa completa, telefon )

- adresa de livrare

- persoana de contact

- in cazul in care se doreste factura pe persoana juridica datele firmei.

Sau puteti trimite un e-mail doar cu numele si numarul de telefon cu mentiunea ca doriti sa fiti contactat pentru a plasa o comanda iar unul din reprezentantii Taica.ro va vor contacta in cel mai scurt timp.